Hoi! Welkom op de website van FotogrAafke.
Waarschijnlijk kreeg je van iemand een tip of heb je zelf al een mooie reportage door mij laten maken. Vanaf 1 januari 2017 ben ik samen met mijn collega Marjolein (Marjowsfotografie) een nieuw bedrijf gestart onder de naam Verwonder fotografie. Kom je samen met ons verwonderen over de mooie momenten van het leven. We zien je graag op www.verwonderfotografie.nl

Je vindt hier prachtige vertederende geboortereportages, mooie emotionele momenten en veel liefde.  Stuk voor stuk foto’s van speciale momenten uit het leven. Die pure emotionele momenten die je voor altijd wilt koesteren, die je later samen met je kinderen opnieuw wilt beleven. Het geluk dat je wilt vasthouden

Wil je een fotoreportage boeken vul dan het contactformulier in op de website van Verwonder fotografie. Wij leggen graag jullie speciale unieke momenten vast.

Babyreportage

Je pasgeboren kindje is uniek, eigen en heeft zijn eigen karaktertje. hoe mooi is het om hier mooie pure foto's van te hebben om zo dat kleine voor altijd vast te kunnen houden. Lees meer»

Geboortereportage

Een pure en liefdevolle geboortereportage waarin emoties en details centraal staan. Die unieke emotionele momenten die je voor altijd wilt koesteren. Lees meer»

Fotoreportage

Een liefdevolle fotoreportage van jouw gezin? Neem dan lekker de tijd om samen te genieten dan ik leg al die bijzondere momenten voor je vast zodat je ze voor altijd kunt koesteren. Lees meer»