FAQ

Wat kost een fotoreportage?

Een fotoreportage (gemiddeld 1 uur) kost € 125,- op een doordeweekse dag of zaterdag voor 1-5 personen. Een newbornreportage kost € 150,-. Afspraken op zondag zijn niet mogelijk. De prijs van de fotoreportage vergoedt de tijd van het fotograferen, de reistijd, de selectie en nabewerking van de foto’s en de bestelsessie.

Kan ik een fotoreportage ook cadeau geven?

Ja, dat kan! Een cadeaubon kun je geven naar de waarde van een fotoreportage, of newbornreportage. Op deze manier ontvangt degene die de cadeaubon krijgt een complete fotoreportage zonder dat ze zelf nog perse bij moeten betalen/ bestellen.

Ontvang ik ook de digitale bestanden?

Je ontvangt geen hoge resolutiebestanden (tenzij anders aangegeven bij het gekozen pakket). Je kan wel digitale hoge resolutiebestanden nabestellen. Van de bestelde digitale hoge resolutiebestanden ontvang je ook kleine digitale bestanden met watermerk. Deze zijn geschikt voor computer en telefoon gebruik en zijn niet geschikt om af te drukken of in fotoalbums te gebruiken.

Hoe moet ik betalen?

Na het maken van de afspraak ontvang je een factuur van de kosten van de fotoreportage en eventuele reiskosten, deze dient binnen 8 dagen voldaan te worden. De factuur kan betaald worden middels internetbankieren. Bij bestellingen van afdrukken en andere producten dient het bedrag binnen 8 dagen na de factuurdatum overgemaakt te worden.

Hoe worden de foto’s bewerkt?

De bewerking van de foto’s betreft kleurcorrecties en/of kleine retoucheringen. De foto’s worden zowel in kleur als zwart-wit versie bewerkt zodat je hier tijdens de bestelsessie uit kan kiezen.

Wat doen we als het slecht weer is bij de fotoreportage op een buitenlocatie?

Een fotoreportage op een buitenlocatie kan eigenlijk bijna altijd door gaan, alleen bij erg slecht weer (storm, onweer, stortregen, hagel) zullen jullie voor de fotoreportage overleggen of we de fotosessie verplaatsen.

Ik ben/ mijn kind is nogal verlegen en wil liever niet op de foto.

Ben je verlegen of vind je het spannend? Neem gerust alle tijd (daar houden we rekening mee). Je mag ook altijd voor de fotoreportage een keer kennis komen maken. Voor mij is een fotoreportage geslaagd als iedereen met een blij gevoel naar huis gaat.

Wat moet ik aantrekken voor de fotosessie?

Na het boeken van een fotoreportage krijg je tips over de kleding toegespitst op de fotoreportage die jij hebt geboekt.

Help ik (of mijn kind is) ben ziek!

Dat kan natuurlijk gebeuren. Heel jammer maar ziek op de foto gaan heeft geen zin. Neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact op dan verplaatsen we de afspraak.

Wat kan ik verwachten bij een newbornreportage?

Een newbornreportage is best een lange fotoreportage zeker zo in de eerste dagen na de geboorte. Maak je vooral geen zorgen, je hoeft niks te doen, alleen maar te genieten.

Heb je zelf newborn mutsjes, dekens en manden e.d.?

Je kan hier zelf uit kiezen en natuurlijk kunnen jullie ook eigen spullen inbrengen om zo nog iets extra persoonlijks aan de foto’s toe te voegen.

Wat is de levertijd van fotoreportage tot aan de afdrukken?

Na de bestelling duurt het ongeveer 2 weken (albums 3 a 4 weken)voordat de afdrukken klaar zijn.

Doe je ook thema fotoreportages?

Nee, ik heb mij gespecialiseerd in geboorte-, newborn-, beloved- en trouwfotografie.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact op.